logo

123-456789
Straat 18 | 5749 DD Uden

Schilder Uden

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gratis offerte aanvraag

Schildersbedrijf Uden

Vaak gaat het bij schilderwerken om een mooie afwerking en een prachtig eindresultaat. Schildersbedrijf Uden werkt met professionele beroepsschilders die gespecialiseerd zijn in binnen en buitenschilderwerk, eigenlijk onderhoudsschilderwerk voor al uw schilder projecten. Plafonds spuiten, muren texen, het aanbrengen van allerlei soorten wandbekledingen behoren tot onze taken.

Als eigenaar van een gebouw of woonhuis wilt u pronken met interieur en exterieur en elke kleuroverleg is mogelijk. In de zomer voeren wij als professioneel schildersbedrijf veel buiten schilderwerken uit. Dat kan variëren van kantoren, scholen, privéwoningen tot aan bedrijfspanden toe. Interieur schilderwerken doen wij het gehele jaar door en als u een pand wilt opknappen hoeft u ons alleen maar te bellen of mailen.

Onze ambachtslieden van Schildersbedrijf Uden brengen een nieuwe laag verf of lak aan op muren, plafonds, deuren, kasten met speciale gereedschappen en de juiste technieken. We vullen alvorens te schilderen alle gaten, repareren deuken en groeven zodat we een onberispelijke afwerking kunnen garanderen. Keukenkastjes kunnen gemoderniseerd worden door een kleuring of uw plafond heeft een nieuwe afwerking nodig. Onze spuittechnieken kunnen ingezet worden bij plafonds, muren, meubelen, kasten, keukens, badkamers en natuurlijk slaapkamers.

Schilderwerkzaamheden

Wij als Schildersbedrijf Uden schilderen de buitenkant van uw huis om vroegtijdige schade te voorkomen. Denk daarbij aan houten kozijnen lakken, buiten stucwerk of ander spuitwerk, ieder verf probleem kan aangepakt worden. Alle losse verf wordt verwijderd, we primeren eerst de gebieden, vullen gaten en verwijderen schimmel als deze aanwezig is. Schilder Uden behandeld ook gescheurd beton en stucwerk, maken verstopte dakgoten schoon en behandelen houtrot. We reinigen alle oppervlakken, doen gipsplaat reparaties, brengen latex of olie coating aan en leveren complete kleuring en lak diensten. We herstellen naden en kieren waar nodig, beitsen elke soort hout en repareren oud stucwerk en brengen nieuw stucwerk aan. Het spuitwerk wat wij aanleveren kan men toepassen op nieuwbouw en leegstaande woningen of als afwerking voor een kelder. nieuwe frisse look.

Schilder Uden
Schildersbedrijf Uden

Erkend bedrijf

Wij als erkend schildersbedrijf uit Uden doet buiten en binnenschilderwerk voor residentiële, commerciële en industriële panden en woningen. Schoonheid, charme en levendigheid bepalen de uitstraling van uw pand en het eindresultaat zal u overbluffen omdat wij uitblinken in ons vak. We garanderen totale veiligheid van uw eigendommen, leveren een hoge kwaliteitsnorm en zijn toegewijd aan elk project.

Wij als Schilder Uden onderscheiden ons van onze concurrentie door service en kwaliteit vakmanschap. We werken flexibel om en rond uw schema of zelfs na kantooruren en stellen voor u een gepersonaliseerde offerte op. Elke taak wordt compleet afgeleverd en hoeft voor meerdere jaren niet meer te worden herzien. Wij als Schilder Uden beheren elk project professioneel, geven een gedetailleerd plan van aanpak met absoluut geen verborgen kosten.

We zijn een erkend schildersbedrijf en we zijn trots op onze projecten.Onze jarenlange ervaring heeft ons toegelaten een onwankelbare reputatie op te bouwen en onze klanten weten dat het bij ons draait het om perfectie, vertrouwen, en kwaliteit.

 

WE HOREN GRAAG VAN JE

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op en zullen wij bekijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Adres
Straat 18
5749 DD Uden

Telefoon
123-456789

Algemeen
KvK: 123456789
IBAN: NL42 RABO 0123456789

Email
info@vinddebesteschilder.nl

HEB JE EEN VRAAG? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP

Copyright 2016 | Schilder Veghel | Schilder Gemert